Jak na peeling celého těla

Zveřejněno před19.01.2021
Oblíbený1

Už jste někdy slyšeli výraz „staré za nové“? Někdo si okamžitě vybaví obměnu šatníku, to samé se však může týkat i naší pokožky. Na mysli máme její exfoliaci, která připomíná zbavování se nepotřebných kousků oblečení v našich skříních. Exfoliace odstraňuje odumřelé kožní buňky a pokožku zanechává přirozeně krásnou, zářivou a hebkou na dotek. V tomto článku Vám přinášíme nejlepší tipy a triky, díky kterým si můžete být jisté, že z exfoliace pokožky získáte maximum. 

Jak často exfoliaci provádět?

K dosažení skvělých výsledků je zapotřebí důslednost. Pokud chcete docílit hebké a vyhlazené pokožky, exfoliujte alespoň jednou nebo dvakrát týdně. Jednou za měsíc je opravdu málo. Pravidelná exfoliace snižuje množství odumřelých kožních buněk na těle a obličeji. Umožňuje vyživujícím, hydratačním a pečujícím látkám snáze proniknout hluboko do pokožky. 

Kdy je na exfoliaci nejlepší čas?

To záleží čistě na Vás, Vašemu typu pleti, osobních návycích a životnímu stylu. Pokud se denně líčíte, zvolte raději večerní exfoliaci. Pomůže Vám vytáhnout z pokožky zbývající částečky make-upu a zajistí účinné vstřebávání aktivních látek. Pokud má Vaše pokožka tendenci být mdlá či máte mastný typ pleti, zkuste exfoliaci provádět spíše ráno.

Co všechno k exfoliaci potřebuji?

Vše, co potřebujete k dosažení rozzářené a zdravě vypadající pokožky obličeje a celého těla, je obyčejná žínka a kvalitní exfoliační přípravek. Lufy či jiné houby mohou být příliš drsné, a pokožku tak zbytečně dráždit. Dalším skvělým pomocníkem pro exfoliační péči je tělový kartáč, který můžete použít za sucha před sprchou či koupelí.

Jaký přípravek zvolit?

Na tělo se skvěle hodí cukrový exfoliant jako je Pure Fiji Cukrový kokosový peeling. Obsahuje čerstvé krystalky cukrové třtiny, které jemně odstraňují stárnoucí kožní buňky, vyhlazují pokožku a otevírají póry. V cukru obsažené alfa hydroxykyseliny chemickou cestou uvolní odumřelé kožní buňky, které pak krystalky cukrové třtiny mechanickou exfoliací odstraní. Cukrový peeling jednoduše nanášejte na pokožku celého těla pomocí prstů, nepotřebujete žádné speciální pomůcky.

Jak na exfoliaci těla?

Pro dosažení hedvábně hladké pokožky zkuste použít peeling s jemnými částečkami speciálně navrženými pro exfoliaci těla, jako je Pure Fiji Krémový peeling Coconut Crush obsahující rozdrcené kokosové skořápky. Tento peeling je obohacen o výtažky z ananasu, které jemně odstraňují odumřelé kožní buňky, a kokosový olej, který hloubkově hydratuje a vyživuje pokožku. Stejně jako u obličeje, nezapomeňte na pokračující péči hydratačním krémem nebo olejem, který napomůže zklidnění a obnově pokožky. Při exfoliaci se soustřeďte i na často opomíjené části těla, které mají tendenci být více suchá, jako jsou lokty a chodidla. Obzvláště důležité je exfoliovat pokožku před aplikací samoopalovacího přípravku, zajistíte si tak krásné rovnoměrné opálení.

Pravidelná exfoliace by měla být přirozenou součástí Vaší beauty rutiny. Odstraněním odumřelých kožních buněk uchycených na povrchu pokožky odkryjete novou čerstvou vrstvu pokožky, která pak může hezky dýchat. Výsledkem je rozzářená, oživená a revitalizovaná pokožka. Zařaďte vhodný peeling do své pečující rutiny o pokožku ještě dnes a začněte si užívat všech těchto úžasných benefitů!

Pokud si s něcím nevíte rady, neváhjete nás kontaktovat na e-mail: info@purefiji.cz či tel.: +420 725 845 946. Rádi Vám poradíme :-)

Související produkty
AKCE-15%
Limited time offer
892,50 Kč 1 050,00 Kč
Dopřejte své pokožce kompletní obnovující péči o unavenou, suchou a dehydratovanou pokožku. Vyzkoušejte přírodní exfoliaci cukrovou třtinou, po které se budete cítit jako když odcházíte z luxusního wellness na...
AKCE-15%
Limited time offer
459,00 Kč 540,00 Kč
Jemný krémový tělový peeling Coconut Crush obohacený o ananasové enzymy a rozdrcené kokosové skořápky je vhodný pro každodenní šetrnou exfoliaci celého těla. Rozdrcené kokosové skořápky jemně odstraňují odumřelé...
INSTAGRAM
Nelze se připojit k Instagramu nebo nemáte oprávnění k zobrazení médií z Instagramu.

Menu

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro uložení oblíbených položek.

Přihlásit se